Kék hírek

2021.05.22. 14:40

Ittas lehetett a halálos szabadegyházai balesetet okozó sofőr

A járműben utazó fiatal az ütközés következtében kirepült az autóból, melynek során életét vesztette.

police.hu

A police.hu tájékoztatása alapján halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gárdonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy vezetői engedéllyel nem rendelkező 16 éves fiatal ellen, aki 2021. május 21-én éjjel egy útkanyarhoz érve nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét és balesetet okozott Szabadegyháza külterületén.

Fotó: police.hu

A fiú által vezetett autó először átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd az úttest jobb oldalán levő jelzőtáblának csapódott, melynek következtében az oldalára billent és megpördült. Az ütközés következtében a járműben utazó négy fiatal közül egyik kirepült a gépkocsiból, melynek során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, hárman pedig könnyű sérülést szenvedtek.

Fotó: police.hu

A sofőr esetében felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyaszthatott, aminek megerősítése további szakértői vizsgálatot igényel.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-baleset-tortent-szabadegyhazanal-egy-fiatal-fiu-az-aldozat-4955341/

Ezek is érdekelhetik

facebook comments widget