Frissen Fejérből

2021.05.06. 09:26

Átragasztotta a vonalkódot, hogy olcsóbban tudjon porszívót venni

Csalás vétsége miatt felelhet a pilisborosjenői férfi.

police.hu

Fotó: police.hu

Egy székesfehérvári áruház biztonsági szolgálatának munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre 2020. október 6-án délután arról, hogy egy vásárló nagyértékű porszívót próbált megszerezni úgy, hogy a termék vonalkódjára egy másik, jóval kisebb értékű áru termékazonosítóját ragasztotta rá. A kasszánál feltűnt a pénztárosnak, hogy a vonalkód felülete alatt érzékelhető egy másik réteg is, majd alaposabb vizsgálat után egyértelművé vált számára, hogy az valóban egy átragasztott címke.

A férfit a biztonsági őrök az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói a tetten ért elkövetőt csalás vétsége miatt hallgatták ki – tájékoztat honlapján a rendőrség.

A 42 éves pilisborosjenői férfi ellen indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!