Frissen Fejérből

2021.05.20. 09:13

A kulcsi családirtó édesanyja nem várja haza fiát!

Megszólalt a Borsnak a kulcsi családirtó édesanyja. H. Csanád Jutas 2012 áprilisában három nap alatt négy családtagjával végzett.

borsonline.hu

R. Ferenc letartóztatását elrendelte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Illusztráció: Nagy Norbert / FMH

Fotó: Nagy Norbert

Először a bátyját szúrta le, aztán nagyapját, nagyanyját és édesapját is halálra késelte. Ezek után a nővérét és udvarlóját, illetve a szülőanyját is megsebezte, de ők végül túlélték a támadást. A horrorházat az életben maradt családtagok évek óta hiába próbálják eladni. Az ingatlant jelenleg nem használják. Ugyanazon a telken áll egy kisebb épület, abban tölti a mindennapjait Manyi néni, a négyszeres gyilkos édesanyja – tudta meg a borsonline.hu. Miután becsengettek hozzá, kisvártatva a kapuhoz sietett. A fején még látszanak a sérülések, de készséggel nyilatkozott a lapnak.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a rémtettei idején 23 éves férfinél súlyos személyiségzavart és tébolyt állapítottak meg, így nem lehetett elítélni. Börtön helyett az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe utalták, így viszont félévente felülvizsgálják az állapotát, és ha az orvosi bizottság gyógyultnak látja, javaslatot tehet a kiengedésére.

A Borsnak az édesanya elmondta, nem várja haza a fiát és nem is tartja vele a kapcsolatot.

- A túlvilágról jöttem vissza, ezért már nem félek semmitől. Csanádot sajnálom, de nem tudok vele mit kezdeni. Én már csak nyugalmat szeretnék az életben – mondta az édesanya, aki úgy érzi, nem kell megbocsátania gyermekének. Ez a Jóisten dolga. Csanádnak vállalnia kell a felelősséget azért, amit tett. Úgy vélem, ő is megszenvedi a magáét odabenn – fogalmazott Manyi néni, és bevallotta: utoljára a tárgyaláson látta a fiát.

Korábbi írásainkat a témában IDE kattintva olvashatja!

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!