Frissen Fejérből

2021.04.03. 13:34

Kigyulladt egy melléképület Iszkaszentgyörgyön (frissítve)

A tűz a lakóház tetejét és a garázst is elérte.

FMH

Fotó: Borsányi Bea / Fejér Megyei Hírlap

Szombat délután 13 óra előtt pár perccel érkezett a riasztás, hogy Iszkaszentgyörgyön tűz ütött ki egy épületben. A tűz oltását a helyi önkéntes tűzoltók kezdték meg, majd rövid időn belül Székesfehérvárról két fecskendős és egy vízszállító autó is megérkezett, így több vízsugárral folyt a tűz oltása.

Fotó: olvasó

Ahogy azt Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmonda, egy olyan 120 négyzetméteres épületben ütött ki tűz, amelynek három része volt: egy lakó-, egy középső, bútor tárolásra használt rész, valamint egy garázs, ami előtt egy személyautó is lángolt. A tűz okát nem vizsgálják, ám az biztos, hogy még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant egy gázpalack is, aminek a roncsait a tűzoltók megtalálták. Ennek a robbanásnak a hangjára lettek többen is figyelmesek a faluban.

Fotó: olvasó

A tűzben az épület fele teljesen kiégett. A tűzoltók a tüzet nagyjából egy óra alatt megfékezték. Személyi sérülés a katasztrófavédelem információja szerint nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!