Frissen Fejérből

2021.04.08. 17:23

Ezúttal tényleg a bodajki zaklatót kapták el a rendőrök

FMH

A délelőtti órákban hírt adott arról a feol.hu, hogy elfogták a rendőrök Bodajkon azt a férfit, aki rendszám nélküli autóval járja a környező településeket és mindenhol szóba elegyedik a járókelőkkel, különösen a nőkkel.

Később egyeztettünk a Fejér Megyei Rendőrkapitányság szakembereivel, akitől megtudtuk. hogy még nem fogták el a szóban forgó személyt.

Nem tudni pontosan, hogy a reggeli jóslat teljesedett-e be, de a lényeg, hogy a Csókakői Polgárőrség tagjai továbbra is éberek maradtak, várták, hogy hátha visszatér a rendszám nélküli sötét autó. Így is lett, és ennek következtében Csókakő belterületén intézkedés alá vonta a rendőrség a rendszám nélkül kocsikázó férfit.

A megyei kapitányság többet még nem tud elárulni az ügy részleteiről, így azt sem tudjuk, hogy kell-e későbbiekben számítani a megjelenésére.

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/megsem-lehetunk-nyugodtak-nincs-meg-a-zaklato-nem-ot-fogtak-el-bodajkon-4827172/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!