Frissen Fejérből

2021.04.04. 14:15

Életveszélyesen megvertek egy fiatal fiút Sárkeresztúron

A gyanú szerint bántalmazás okozta a 16 éves fiatal sérüléseit. A Fejér megyei rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket.

police.hu

Forrás: Shutterstock

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettesek ellen. A sérült férfi kezelőorvosa tett bejelentést a rendőrségre 2021. április 3-án éjszaka arról, hogy a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban folyamatban van egy fiatalkorú ellátása, akit elmondása szerint Sárkeresztúron bántalmaztak. A fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett – tudtuk meg a rendőrségtől.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, helyszíni szemlét tartottak, és ezzel párhuzamosan megkezdték az ismeretlen elkövetők azonosítását, felkutatását. A nyomozók rövid időn belül azonosították, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt 2021. április 4-én délelőtt sárkeresztúri lakcímükön elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 36 éves férfit és annak 15, 17 és 18 éves fiait. Kihallgatásuk folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!