kék hírek

2021.03.13. 07:32

Ellenőrizték a rendőrök az utcán, majd egyből a Baracskai BV-be vitték

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök 2021. március 12-én délelőtt Dunaújvárosban ellenőriztek egy 39 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága elővezetését rendelte el. Az egyenruhások a férfit a helyi rendőrkapitányságra, majd a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a büntetés letöltésének megkezdése végett - írja a police.hu.

Dunaújvárosban, a Kallós Dezső utcában ellenőriztek a rendőrök 2021. március 12-én kora délután egy segédmotor-kerékpárost. A 43 éves férfival szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a további mérések eredményei is igazolták az ittas járművezetés gyanúját. A járőrök megállapították azt is, hogy a dunaújvárosi sofőr nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel sem. A rendőrök az elkövetett jogsértések miatt a férfival szemben feljelentést tettek, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!