kábítószer és eltiltás

2021.03.24. 13:48

Bőven akadt dolguk a megye rendőreinek az elmúlt 24 órában

A járőrök Székesfehérváron, az Adonyi úton ellenőriztek 2021. március 23-án kora délután egy személygépkocsit, valamint 33 éves helyi vezetőjét.

police.hu

20201222 Székesfehérvár, Skála, Rákóczi út, tűzoltók, rendőr, kvonuás. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, ezért a helyszínen elfogták, majd előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök Móron intézkedtek 2021. március 23-án délelőtt egy 27 éves helyi lakossal szemben, mert kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja merült fel vele kapcsolatban. A férfit elfogását és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a móri nyomozók.

A körzeti megbízottak Alapon, a Dózsa György utcában igazoltattak 2021. március 23-án délután egy 39 éves helyi férfit, akiről megállapították, hogy pénzbírság meg nem fizetése miatt a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el. Az egyenruhások a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!