valentin-napon

2021.02.20. 10:44

Saját, hétéves kislányát rontotta meg egy sárkeresztúri férfi

Az esetről megdöbbentő vallomást tett a férfi párja a Borsnak!

borsonline.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, 12. életévét be nem töltött gyerekkel szembeni szexuális erőszak miatt keresi a rendőrség a 36 éves Remenár Ferencet. A férfi párja Anita, megdöbbentő vallomást tett a Borsnak a felfoghatatlan esetről.

Remenár Ferenc és R. Anita 8 éve ismerkedtek meg az interneten, három közös gyermekük született. Valentina 7, Ferenc 6, Kristóf pedig 4 éves.

– Este fél 7-kor mentem el otthonról múlt vasárnap, a párom pedig egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Fél órával később értem haza, de a bejárati ajtót már zárva találtam. Amikor az ablakot eltakaró fapalettát félrehajtottam, megláttam, hogy Feri a kislányunkkal fajtalankodott. Bedörömböltem, erre ő azonnal felpattant és kinyitotta az ajtót – emlékezett vissza a Borsnak a borzalmas pillanatokra Anita.

Mint elmondta, a kislányát azelőtt fürdette le, mielőtt elindult a boltba, s amikor az ablakon benézett, csak egy fehérnemű és egy póló volt Valentinán. A párja nadrágja azonban teljesen le volt tolva, egyértelműen meg akarta erőszakolni a kislányt. Ferenc előtte – Valentin nap alkalmából – még rózsát is vitt a párjának, a lányának pedig egy szívecskét hozott.

Megfenyegette őket

Amikor Anita a házba érve számon kérte a férfit, Ferenc kínos magyarázkodásba kezdett. Azt hangoztatta, hogy ő nem csinált semmit, csupán a lány „kérdezősködött”. Válaszul Anita a szemébe mondta, hogy mindent látott és azonnal hívja a rendőrséget. Erre a 45 éves férfi felpattant egy biciklire és nyoma veszett.

Anita szorosan magához öleli a kislányát, Valentinát. A gyermek teljesen magába zárkózott a szörnyűségek után
Fotó: © Móricz István / Bors

- Megdöbbentő, őt az sem zavarta, hogy a fiúk a szomszéd ágyon tartózkodtak. Azóta kiderült, hogy őket is megfenyegette. A kislányunknak pedig azt mondta, hogy levágja a fejét, ha beszélne a történtekről – mesélte a Borsnak Anita.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak, mindent megtesznek, hogy előkerítsék a férfit.

Ferenc körözési képe. A férfit nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Fotó: police.hu

 

A rendőrök arra kérnek mindenkit, hogy aki felismeri vagy tud valamit a férfi hollétéről, jelentkezzen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!