Óbarok és Kisláng

2021.02.15. 07:10

Nem indul jól a hét – Két tűzeset is történt hajnalban a megyében

Szomorúan indul a hét ugyanis két tűzeset is történt hajnalban Fejér megyében. Óbarok-Nagyegyházán lángolt egy lakás, még Kislángon egy ház gyulladt ki.

Katasztrófavédelem

Forrás: shutterstock

Óbarok-Nagyegyháza

Berendezési tárgyak égtek a Fejér megyei Óbarokhoz tartozó Nagyegyháza egyik, Bányász utcai sorházának középső lakásában. A tűz a tetőre is átterjedt, amit körülbelül harminc négyzetméteren érintett. A bicskei önkormányzati és a tatabányai hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral elfojtották. A rajok az érintett lakásból egy kistestű kutyát, egy felrobbant és egy fel nem robbant gázpalackot, míg a szomszéd lakásból két gázpalackot hoztak ki. A kigyulladt lakás lakhatatlanná vált. A tűz keletkezésekor mindenki önerőből elhagyta az épületet. A rajok az utómunkálatokat végzik.

Kisláng

Egy régi lakóház födémszerkezete és padlástere égett a Fejér megyei Kislángon, a Fő utcában. A sárbogárdi hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók a lángokat egy vízsugárral elfojtották, a tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!