Pusztító lángok

2020.10.28. 15:07

Ebből a kigyulladt házból menekült a pázmándi kislány – Így zajlott a tűzoltás (videó)

Személyi sérülés nem történt.

Katasztrófavédelem, feol.hu

Fotó: E. Várkonyi Péter

Amint arról korábban portálunkon is beszámoltunk, hangos kiáltásra ébredt kedd reggel hat óra körül, Pázmándon, a Szabadság utcában egy nyolcadikos kislány. Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete.

A helyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki elsőként, akik gyors beavatkozásukkal megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a házzal egybeépített kazánhelyiségre és garázsra. A székesfehérvári tűzoltók az égő konyhából egy propánbutángáz-palackot vittek ki, egy másikat pedig a tűzzel nem érintett garázsban találtak meg.

A Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a hivatásos és az önkéntes tűzoltók a tetőszerkezet cserépfedését visszabontották, a részben elégett, balesetveszélyes gerendákat eltávolították, és a mélyebben beizzott részek oltása érdekében a földszinti helyiségek mennyezetét megbontották. A tűzben a tetőszerkezet és a tetőtéri helyiségek megsemmisültek, a földszinten több helyen a födém átszakadt, a falak erősen kormozódtak.

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kigyulladt-egy-csaladi-haz-pazmandon-4387096/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!