Rendőrkézen

2020.09.13. 07:21

Elfogták a rendőrök a halálos iváncsai gázolás gyanúsítottját

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint Iváncsán elütött egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott.

police.hu

Fotó: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. szeptember 12-én 13 óra 21 perc körül Iváncsán, a Fő utca és a Bajcsy Zsilinszky utca kereszteződésében egy személygépjármű egy előtte haladó kerékpárossal összeütközött. A baleset következtében a kerékpárt hajtó 72 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztett. Az autó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai az azonnali és széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően néhány órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 23 éves inváncsai lakost, akit elfogtak. A férfit – őrizetbe vétele mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök kihallgatták, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A járművet, amellyel a balesetet okozta, lefoglalták

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!