Vádat emeltek

2020.06.30. 14:45

Élettársa gyermekeit ütötte meg a 27 éves férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a 27 éves férfival szemben, aki megütötte élettársa kiskorú gyermekeit.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay.com

A férfi élettársával és annak testvérével, illetve élettársa korábbi kapcsolatából született kiskorú gyermekeivel él közös háztartásban egy Fejér megyei településen.

A vádirat szerint a férfi 2018. szeptember 22-én este sógorával italozott az otthonukban, miközben a gyerekek vitatkozni kezdtek egymással. A tizenegy és hét éves lányok a vitát nevelőapjuk felszólítására sem hagyták abba, ezért a férfi mindkettőjüket pofon ütötte.

A vádlott élettársának testvére a gyerekek védelmére kelt, és dulakodni kezdett a férfival, őket a kiskorúak édesanyja választotta szét.

A lányok a bántalmazás következtében arcukon nyolc napon belül gyógyuló hámhorzsolásos, valamint hámzúzódásos sérülést szenvedtek.

Az ügyészség tárgyalás mellőzésével közérdekű munkabüntetés, valamint pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!