Tragédia

2020.05.12. 17:11

Bakonycsernyei férfi holttestét találtak meg a Bakonyban

A haláleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja.

Elekes Gergő

Fotó: Móri Önkormányzati Tűzoltóság

Egy 40 éves bakonycsernyei lakos Opel Astra típusú személygépkocsival 2020. május 9. 7 óra és 2020. május 10. 20 óra között a 8123-as számú úton Várpalota irányából Szápár felé közlekedett. Haladása során, a 14-es kilométerszelvényében feltehetően rosszul lett, és egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban lehaladt az útpadkán, majd az úttest mellett található fás-bokros területen állt meg. A járművet és abban a holttestet 2020. május 10-én este találták meg, és jelentették be. A haláleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja – tudtuk meg Sebestyén Mária rendőr őrnagytól, megbízott szóvivőtől.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét, Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó századost is, aki elmondta, a helyszínre a Móri Önkormányzati Tűzoltóság vonult ki, akik egy elhunyt személyt emeltek ki az autóból. Mivel kisebb tűz nyomait vélték felfedezni, tűzvizsgálati helyszíni szemlét tartottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!