Kék hírek

2020.03.26. 15:15

Kábítószerrel való visszaélés és verekedés – Ez történt Fejér megyében szerdán

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

A rendőrök Polgárdiban, a Batthyány utcában igazoltattak 2020. március 25-én délelőtt egy 37 éves lepsényi férfit, akinek a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd ügyében gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök Ráckeresztúron, a Kocsy – Mayer Gyula utca és az Arany János utca kereszteződésében verekedés miatt intézkedtek 2020. március 25-én délután. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 48 éves helyi férfi előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy ugyancsak ráckeresztúri illetőségű lakost, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a 48 éves elkövetőt elfogását, majd előállítását követően súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a Gárdonyi Rendőrkapitányságon - tájékoztat a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!