Fejér megyei események

2020.02.26. 14:25

Kerékpáros balesetnél és vezetéstől eltiltott sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök

Dunaújvárosban balesetnél helyszíneltek, Móron pedig eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: Police.hu

Dunaújvárosban, a Tűzálló úton közlekedett kerékpárral egy 18 éves helyi lakos 2020. február 25-én délután. Haladása során figyelmetlensége miatt egy, az úttest szélén parkoló járműszerelvény hátuljának ütközött, majd a kerékpárral elesett. A baleset következtében a fiatalt könnyű sérüléssel szállították kórházba. Az baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Police.hu

Járőrök ellenőriztek 2020. február 25-én reggel Mór belterületén egy Suzuki típusú járművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a sofőrt a járművezetéstől korábban eltiltották, ezért őt a Móri Rendőrkapitányságra előállították, majd elszámoltatását követően a fogdába szállították. Ellene eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt indult szabálysértési eljárás – írja a police.hu.

Fotó: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!