Az utas életveszélyesen megsérült

2019.11.18. 08:40

Vaddal ütköztek Felsőörsnél, a pusztavámi férfi a helyszínen életét vesztette

Meghalt a motoros, aki járművével egy vaddal ütközött össze Felsőörs külterületén, vasárnap, kora délután, közölte Kucsera Katalin, megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika / Napló

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. november 17-én 11 óra 51 perckor a 73-as számú főút 10. kilométerszelvényében, Felsőörs külterületén egy motorkerékpár vaddal ütközött – tájékoztat a police.hu

A veol.hu információi szerint:

15:53 A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad– írja a police.hu.

14:55 A korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán megindult.

14:26 A helyszínen Kucsera Katalin elmondta, Veszprém felől közlekedett a motoros, az 52 éves, Fejér megyei pusztavámi férfi, és 49 éves utasa, amikor balról nekik ugrott egy szarvasbika.

Az utas életveszélyesen megsérült, az állat elpusztult, és több száz méterre, az erdőben találták meg.

Nem lehet elkanyarodni a baleset miatt a veszprémi négysávos útról, Balatonfüred irányába, a rendőrök Felsőörs felé terelik a forgalmat.

A baleset felől egymás után jönnek a mentőautók vasárnap, kora délután.

Erről írtunk korábban:

A motoron egy nő is utazott, állapotáról nincsenek információink. Mentőhelikopter is ment a balesethez. Az utat lezárták, a forgalmat elterelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!