meg sem kezdte a munkát

2019.07.25. 14:42

Több százezer forinttal károsította meg a sértettet egy pusztaszabolcsi vállalkozó

A sértett a házfelújítás anyagköltségét átutalta a vállalkozónak, aki az árut csak részben szállította le, és a munkálatokat meg sem kezdte.

Police.hu

Fotó: police.hu

Egy beloianniszi lakos tett feljelentést a rendőrségen 2019 júniusában arról, hogy egy férfi megkárosította őt. A sértett elmondta, hogy lakóházának felújítását végezte, és az ingatlan teraszának építési munkálataival egy S. László nevű pusztaszabolcsi vállalkozót bízott meg. A férfi 2019 áprilisában elment a helyszínre, hogy az igényeket felmérje, és a részleteket megbeszélje a tulajdonossal, akivel megegyeztek abban is, hogy az anyagköltséget a sértett egy összegben, a vállalkozó által megjelölt bankszámlára utalja. A megállapodásban szereplő összeget a sértett átutalta, azonban az árunak csak egy töredékét szállította le a pusztaszabolcsi férfi, majd eltűnt. Sértett többszöri telefonos megkeresésre a férfi nem reagált, az előzetesen megbeszélt időben a munkát nem kezdte meg, és a kért pénzt nem fizette vissza a károsultnak.

S. Lászlót a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A dunaújvárosi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták – tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!