a 22 éves nővel szemben

2019.07.11. 14:54

Nem adott elsőbbséget, balesetet okozott – Befejezték a fehérvári baleset vizsgálatát

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, melyet közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott egy 22 éves nővel szemben.

police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint egy Ford típusú jármű vezetője 2019. február 21-én este Székesfehérváron, a Szedreskerti lakónegyedben közlekedett – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A sofőr, haladása során, a Szedreskerti lakónegyed és a Palotai út kereszteződésében, az elsőbbségadásra kötelező közúti jelzőtábla ellenére, megállás és elsőbbségadás nélkül balra kanyarodott, melynek következtében a Palotai úton közlekedő és egyenesen továbbhaladni szándékozó Opel személygépkocsival összeütközött. A baleset során az Opel vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrök a Ford sofőrjét közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!