leszúrta élettársa édesanyját

2019.06.03. 17:20

A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a polgárdi nő letartóztatását

Őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves nőt.

police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2019. május 31-én 16 órakor tett bejelentést egy nő arról, hogy Polgárdiban megölt egy asszonyt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy nő ellen. A bejelentést követően a helyszínen elfogott, majd a rendőrségre előállított nőt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte az ölést. A nyomozók előterjesztést tettek gyanúsított letartóztatásának ügyészi indítványozására – tájékoztat a police.hu

Fejér Megyei Főügyészség:

Az élettársának édesanyját leszúró nő letartóztatásának indítványozása

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt indítványozta annak a 32 éves nőnek a letartóztatását, aki 2019. május 31-én, Polgárdiban megölte élettársának az édesanyját. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított, élettársa, valamint annak édesanyja együtt laktak és gyakoriak voltak közöttük a veszekedések. A gyanúsított 2019. május 31-én, a délutáni órákban előzetes szóváltást követőn egy konyhakéssel az élettársa édesanyját hátba szúrta, dulakodtak, majd két alkalommal nyakon szúrta. Az egyik nyaki szúrás olyan erejű volt, hogy átvágta a nyaki verőeret, az idegeket és a garat egyik falát. A cselekményt követően a gyanúsított maga értesítette a segélyhívó központot. A sértett a nyaki szúrás miatti kivérzés következtében a mentők szakszerű ellátása ellenére a helyszínen életét vesztette.

A cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel a szökés, illetve elrejtőzés veszélye fennáll, valamint alaposan lehet tartani attól, hogy a gyanúsított a tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárást megnehezítené, illetve veszélyeztetné. A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a terhelt letartóztatását, a döntés végleges.

Székesfehérvár, 2019. június 3.

Dr. Ott István

mb. főügyész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!