Nyomon a körzeti megbízott

2019.04.30. 16:30

Kifosztottak egy családi házat Adonyban

Az adonyi körzeti megbízott találta meg azokat a használati tárgyakat, amit egy betörés során lopott el három helybeli férfi.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre tett bejelentést 2019. április 29-én reggel egy nagykarácsonyi hölgy, hogy Adonyban a családi házába betörtek és onnan hűtőgépet, napozó ágyat, szőnyeget és más használati tárgyakat loptak el. Az elkövetők a fából készült melléképületet is megbontották – írja a police.hu.

Az Adonyi Rendőrőrs körzeti megbízottja széleskörű adatgyűjtést követően olyan információhoz jutott, hogy a betörésből származó tárgyak három helybeli férfinél találhatóak. A 20 éves G. Kristóf és az 58 éves S. István adonyi lakosok lakásán megtartott kutatások során megtalálásra és lefoglalásra kerültek a családi házból ellopott tárgyak, használati eszközök.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a két férfi egy 17 éves adonyi fiúval együtt tört be a családi házba még a múlt hónap során, és az ott található hűtőgépet, tányérokat, napozó ágyat, szőnyeget egyéb használati eszközöket ellopta. A melléképületet az elbontás után tűzifaként szerették volna felhasználni.

Fotó: police.hu

A három férfit a rendőrök elfogták, előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!