Nem sikerült az akció

2019.04.24. 08:57

Családi ház garázsából próbált szerszámokat lopni egy bicskei férfi

A Galagonyás dűlőn fogták el a rendőrök azt a 35 éves bicskei férfit, aki egy családi ház garázsába betört, de az ott talált szerszámokat már nem tudta ellopni.

police.hu

Fotó: police.hu

Egy Bicskén élő nő tett bejelentést kedden éjfél körül, hogy a családi házának garázsából olyan zajokat hall, mintha ott valaki pakolna. A hölggyel együtt élő fia a zajra felfigyelve a garázshoz ment, de annak ajtaja előtt a fűben egy ismeretlen férfi feküdt, aki mikor meglátta a fiút, felugrott és a kerítésen átmászva elfutott – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A kiérkező rendőrök a fűben egy zsákot találtak, amiben a garázsból származó fúrógép, hegesztő szerszámok, kéziszerszámok voltak, valamint nem messze egy fűkasza és egy hegesztőgép is volt.

Fotó: police.hu

A kapott személyleírás alapján azonosították az elkövetőt és pár órán belül hajnalban Bicskén a Galagonya dűlőn elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

A 35 éves bicskei R. Krisztiánt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!