Frissítve

2019.03.04. 14:24

Raklapok és talpfák égtek a mezőfalvai vasútállomáson

Összehordott raklapok és vasúti talpfák égnek hétfő délután a Fejér megyei Mezőfalva vasútállomásán, egy mintegy kétszázötven méter hosszú és két méter magas tömbbe rendezve.

Katasztrófavédelem

Fotó: Katasztrófavédelem

A helyszínre nagy erőkkel riasztották a sárbogárdi, a székesfehérvári, a paksi és az érdi hivatásos tűzoltókat, a solti és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltóit, valamint a mezőfalvai önkéntes tűzoltókat, akik közös erővel, több oldalról támadva kezdték meg a lángok oltását. A helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is – írja a katasztrófavédelem.

Fotó: Katasztrófavédelem

21.16 Eloltották a tűzoltók a mezőfalvai vasútállomáson égő lángokat

Összehordott raklapok és vasúti talpfák égtek hétfőn a Fejér megyei Mezőfalva vasútállomásán, egy mintegy kétszázötven méter hosszú és két méter magas tömbbe rendezve. A helyszínre nagy erőkkel riasztották a sárbogárdi, a székesfehérvári, a paksi, a dunaújvárosi és az érdi hivatásos tűzoltókat, a solti és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltóit, valamint a mezőfalvai önkéntes tűzoltókat, akik közös erővel, több oldalról támadva, négy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Fotó: Katasztrófavédelem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!