Felfoghatatlan

2019.03.16. 14:33

Döbbenetes tragédia: halott csecsemőt találtak Zichyújfaluban egy melléképületben (frissítve)

A gyanú szerint a sárkeresztúri nő egy zichyújfalui ingatlan melléképületében megszülte, majd megölte gyermekét.

Sági Zoltán, feol.hu

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy az eset a Lenkei utcában történt, kollégái pedig jelenleg is a helyszínen vannak, vélhetően emberölés ügyében fognak eljárást indítani.

Megkerestük Zichyújfalu polgármesterét is, aki megdöbbent a tragédia hallatán. Tőle tudtuk meg, hogy a nagypapa korú családapa, akinek három felnőtt gyermeke van és nemrég veszítette el feleségét, találta meg a csecsemőt. A látvány következtében rosszul lett, őt a mentők el is szállították.

Frissítés

Megérkezett a rendőrség hivatalos közleménye: a gyanú szerint a sárkeresztúri nő egy zichyújfalui ingatlan melléképületében megszülte, majd megölte gyermekét.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 16-án délben arról, hogy holtan találtak egy újszülött csecsemőt Zichyújfaluban, egy családi ház melléképületében. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínen megállapították, hogy egy 23 éves a nő reggel megszülte gyermekét, majd megfojtotta, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a sárkeresztúri nővel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!