szomorú részletek

2019.01.12. 08:48

Öngyilkos akart lenni a vasutat megbénító meztelen férfi

Szomorú részleteket tudtunk meg arról a férfiről, aki a hét közepén két vonatot is feltartóztatott a győri vonalon Szárnál.

P.P. / kemma.hu

Forrás: Pixabay

Még szerdán történt az a meglepő eset, hogy a Budapest-Győr közötti vasútvonal szári megállóhelyének területén egy ismeretlen férfi meztelenül a sínek között rohangált. Emiatt több szerelvény csak kisebb-nagyobb késéssel ért a célállomására.

Két nappal később a mentésben résztvevőknél érdeklődtünk, és megtudtuk tőlük, hogy a forgalmat fenntartó egyén egy olyan fiatalember volt, aki állítólag Tatabányán dolgozik. A helyszínen vele találkozók rendkívül zavartnak látták, de nem tűnt számukra sem ittasnak, sem kábítószer hatása alatt állónak.

Az viszont egészen biztos, hogy meg akart halni. Ezt többször is hangosan hangoztatta, úgy fogalmazva, hogy öngyilkos kíván lenni. A segítségére sietőknek sikerült megakadályozni ebben, majd megnyugtatása után a székesfehérvári kórházba szállították. Az egészségügyi intézményében érdeklődtünk az állapotáról, de az ott dolgozók – a személyiségi jogokra hivatkozva – nem adtak semmilyen információt – írja a kemma.hu

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123

Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503

Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111

Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!