kölcsönös a támogatás

2018.09.12. 14:30

Céljuk a Dunaújvárosi járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, javítása

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte 2018. szeptember 11-én.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság tanácstermében 2018. szeptember 11-én 16 órakor tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. Az összejövetelen a rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, továbbá az egyházak képviselői is részt vettek.

A fórum keretében Suszter Tamás r. alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, továbbá tájékoztatta a jelenlévőket az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról és a rendőrkapitányságot érintő szakmai kérdésekről. Az ülésen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot Vörös Ferenc r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes képviselte.

Fotó: police.hu

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a résztvevők kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja a járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, valamint további javítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!