rendőrségi

2018.07.14. 09:09

Ittas vezetés Sukorón, baleset Daruszentmiklóson

Az elmúlt 24 óra eseményei.

duol.hu

Ittas vezetés

Sukorón, a Rákóczi utca és a Nyárfa utca kereszteződésében intézkedtek a rendőrök 2018. július 13-án kora hajnalban egy személygépjármű 34 éves szentendrei vezetőjével szemben. A gépkocsi sofőrjénél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a férfit további mintavételre előállították a Velencei Rendőrőrsre. Az esettel összefüggésben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Nem adott elsőbbséget

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek 2018. július 13-án reggel Daruszentmiklóson, a Fő utcában. Egy Skoda típusú személygépjármű 53 éves kisapostagi vezetője Előszállás irányába haladt, majd balra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy őt előző Mazda típusú személygépkocsinak és összeütközött vele. A baleset következtében a Skoda sofőrje megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!