kék hírek

2018.06.10. 09:16

Közúti baleset történt Seregélyesen, ittas sofőrt fogtak Etyeken

Az elmúlt huszonnégy óra rendőrségi eseményei.

police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2018. június 9-én délelőtt Seregélyesre, a Kastély utcába. A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi Ford típusú személygépjárműjével közlekedett a Dinnyési út irányából a Fő utca felé, haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, ezért az úttestről lesodródva fának csapódott. Az ütközés következtében a jármű utasa megsérült. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

Etyeken, a Körpince utcában intézkedtek a járőrök 2018. június 9-én délután egy Honda típusú személygépkocsi 40 éves gárdonyi vezetőjével szemben. A gépjármű sofőrjénél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig bevonták. Az esettel összefüggésben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!