kék hírek

2018.05.29. 07:03

Fejre borult egy autó Pázmánd és Kápolnásnyék között

A riasztásra a kötelező egy helyett két önkéntes tűzoltó raj indult, nyolc tűzoltóval, hétfő este 10 után a pázmándi önkéntes tűzoltók szertárából. Súlyos baleset történt a Pázmándot és Kápolnásnyéket összekötő úton.

E. Várkonyi Péter

Fotó: E. Várkonyi Péter

Hétfő este az út menti árokba borult és feje tetején állt meg egy Suzuki Splash kis személygépkocsi.

Fotó: E. Várkonyi Péter

A későbbi rendőrségi vizsgálatnak kell majd kiderítenie, hogy az autót vezető idősebb hölgy, hogyan vétette el az enyhe ívű kanyart és próbálta azt „kiegyenesíteni” egy nagyon rossz kormánymozdulattal...

Fotó: E. Várkonyi Péter

”Nincs semmi bajom, kicsit szédülök, hagyjanak!” – mondta a kiérkező önkénteseknek, utalva arra, hogy fölösleges mentőt hívni. Ennek ellenére, egy intézkedésre a mentő megérkezett és megvizsgálták a nőt.

Fotó: E. Várkonyi Péter

Az autóját eközben a pázmándi önkéntesek csapata a pusztaszabolcsi, hivatásos tűzoltó őrs rajával ismét kerekeire állította. Leszedték az ajtóba beszorult fűcsomókat, áramtalanították a járművet, majd a riasztástól számítva a tizennyolcadik percben a tűzoltók befejezték a műszaki mentést és átadták a helyszínt a rendőröknek. A forgalom eközben fél sávon, rendőri irányítással, akadálytalanul haladt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!