vádat emel a rendőrség

2018.02.11. 11:48

Fának ütközött a ittas sofőr Soponyán

Soponya külterületén szenvedett balesetet a 29 éves férfi, elvesztette uralmát a jármű felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szalagkorlátnak, majd egy fának ütközött.

police.hu

Fotó: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy soponyai férfi ellen – tudtuk meg a rendőrségtől.

Fotós: police.hu

A nyomozás adatai szerint a soponyai lakos egy Opel személygépjárművel közlekedett 2017. december 10-én hajnalban a Soponyát Kislánggal összekötő úton, Soponya külterületén.

Fotós: police.hu

Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a gépjármű felett és  áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol először az úttestet szegélyező szalagkorlátnak, majd egy fának ütközött.

Fotós: police.hu

A gépkocsi 29 éves vezetőjével szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavételre előállították.

Fotós: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!