Teljes az útzár!

2018.02.27. 16:51

Tömegbaleset a 8-ason! Két kamion és öt autó ütközött Csórnál (frissítve)

Két kamion és öt személygépkocsi ütközött össze a 8-as főút 17-es kilométerénél, Csór térségében. Lezárták a 8-as főutat.

Katvéd, police.hu, Koppán Viktor

A balesethez a székesfehérvári hivatásos és az iszkaszentgyörgyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

Az elsődleges információk alapján két tehergépjármű ütközött össze február 27-én 15 óra 45 perc körül, a 8-as számú főúton, Csór külterületén a 17-es kilométerszelvényben a Székesfehérvár felé vezető oldalon. A balesetben hatan szenvedtek könnyebb sérülést, közölük egy gyermek. A sérülteket a mentősök kórházba szállították.

Egy személyautó a kamion alá ékelődött. Fotók: Koppán Viktor

Az egyik kamion gumicukrot, a másik műtrágyát szállított. A baleset valószínűleg a jeges út miatt következett be. Egy személyautó az árokba csúszott, egy pedig a kamion alá ékelődött. A forgalmat elkezdték Csór felé visszaterelni, de Iszkaszentgyörgy irányába is történt egy baleset, így a forgalom nem tudott tovább haladni.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben.

Terelésre nincs mód.

 

A rendőrség kéri, aki teheti kerülje el a fent említett útszakaszt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!