kék hírek

2018.01.15. 15:25

Teherautó gázolt el egy biciklist Lepsényben

Ráhajtott a kerékpáros sávra egy teherautó, és elütötte az ott szabályosan közlekedő biciklist.

police.hu

Vádemelési javaslattal zártak le a rendőrök egy Lepsényi közlekedési baleset ügyében indított nyomozást január 15-én.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatott eljárást egy lepsényi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfi július 5-én délután Lepsény belterületén közlekedett Renault típusú tehergépkocsijával Székesfehérvár irányába. A férfi nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, melynek következtében ráhajtott a forgalmi sávot határoló kerékpársávra, ahol összeütközött egy vele azonos irányba haladó kerékpárossal. A kerékpár vezetője a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. Az ütközést követően a teherautó vezetője ismerőse gépkocsijával elhagyta a baleset helyszínét. A helyszínre érkező rendőrök azonosították, majd elfogták a lepsényi férfit, akit előállítást követően gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre-, tudtuk meg a rendőrségtől.

 

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!