vádemelés

2018.01.22. 13:45

Gondatlanságból elkövetett halálos kimenetelű baleset Kajászón

A rendőrök halálos baleset okozása miatt javasoltak vádemelést.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Lena ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. szeptember 16-án 22 óra körüli időben az M7-es autópálya 33-as kilométerszelvényében, Kajászó térségében, a Balaton felé vezető oldalon.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Fiat típusú gépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, ezért elvesztette uralmát a járműve felett és az autópályáról a Váli-völgyi pihenőhely területére sodródott, ahol nekiütközött egy tehergépjárműnek, majd az üzemanyagtöltő állomás ideiglenesen felállított mobil épületébe csapódott.

A balesetben négy személy megsérült, közülük a benzinkút egyik alkalmazottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, majd a balesetet okozó 21 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!