Kék hírek

2018.01.13. 12:31

Mentőautó és személyautó karambolozott a 63-as úton (frissítve)

A baleset Belsőbáránd térségében történt, sérült is van.

Katasztrófavédelem, police.hu

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Közlekedési baleset történt szombaton dél körül Belsőbáránd környékén, ahol egy megkülönböztető fény és hangjelzést használó mentőautó és egy bogár hátú Volkswagen ütközött egymásnak.

Fotós: Koppán Viktor Dávid

A katasztrófavédelem szóvivője telefonos érdeklődésünkre elmondta, hogy a mentőautó beteget szállított, négyen utaztak benne. A személyzet megúszta az esetet, ám a beteget könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Fotós: Koppán Viktor Dávid

A Volkswagent egy idős hölgy vezette, ő a baleset során súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, szintén kórházba szállították.

Fotós: Koppán Viktor Dávid

Az esethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

A rendőrség információi szerint kerülni a 63101-es számú úton keresztül lehet.

Fotós: Koppán Viktor Dávid

Mivel a környéken 1 Celsius fokot mutat a hőmérő, enyhe havas eső esik és nedves az aszfalt, a rendőrség kéri az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg a helyszínt!

Frissítés:

13:57 – Félpályán megindult a forgalom.

15:05 - A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul haladhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!