bűncselekmény

2017.11.30. 12:07

Késsel fenyegetett egy 20 éves rabló Fehérváron

Székesfehérváron egy parkoló autóból lopott egy 20 éves férfi, aki a helyszínre érkező tulajdonost is megfenyegette. A rendőrök kettő percen belül elfogták a gyanúsítottat.

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bűntetőeljárást folytat B. Milán 20 éves lakossal szemben, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Székesfehérvár, Holland fasoron lévő áruház parkolójából érkezett bejelentés 2017. november 29-én délután rablásról. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 20 éves enyingi férfi egy nyitott állapotban lévő parkoló autóból tulajdonított el készpénzt és cigarettát. Cselekménye közben a jármű tulajdonosa tetten érte, akire kést fogott a gyanúsított, hogy biztosítsa menekülését. A sértett bejelentését követően a közelben járőröző rendőrök két percen belül elfogták az elkövetőt és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!