kék hírek

2017.11.10. 09:55

Három autó ütközött egymásnak Ercsiben

Ercsiben három autó ütközött össze, Kőszárhegynél csütörtök este halálos gázolás történt.

police.hu

Fotó: Police.hu

Ercsibe, a Dózsa utcába kértek rendőri segítséget 2017. november 9-én délelőtt egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez, ahol egy Volkswagen típusú személygépjármű haladása közben nem tartott megfelelő követési távolságot és nekiütközött egy előtte haladó Suzuki típusú személygépkocsinak, majd az ütközés hatására a Suzuki egy harmadik személyautónak is nekicsapódott. A balesetben egy személy megsérült.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 9-én kora este a 7-es számú főúton, Kőszárhegy belterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 52 éves férfi Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Szabadbattyán irányába és haladása során elütött egy – nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelni szándékozó – 81 éves helyi asszonyt. A gyalogos a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

baleset 1

baleset 2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!