FMH

2017.11.27. 20:32

Megjelent a gazdasági TOP 100

Különleges szerep jut a társadalomban a gazdaság szereplőinek, a vállalkozásoknak. Mérettől függetlenül ők a közösség motorjai. A vállalkozás az egyetlen hely, ahol nemcsak termék és szolgáltatás, hanem pénz is termelődik. Éppen ezért a vállalkozásokat különleges tisztelet övezi mindenhol a világon.

FMH-információ

A Fejér Megyei Hírlap célja is az volt négy évvel ezelőtt, amikor a TOP 100 című kiadványát létrehozta, hogy különleges figyelmet irányítson a megye vállalkozásaira és azok vezetőire.

Idén is a társaságok nettó árbevétele alapján készült el a TOP 100 lista, amelyet négyszáz további céggel bővítettünk, hogy az áttekintés minél pontosabb legyen.

Ők a legnagyobbak Fejér megyében. A megye pedig, jórészt ezen cégek jóvoltából, kiemelkedő helyet foglal el országos összevetésekben is. A gazdaság mutatói, a cégek által fizetett társasági adó alapján többnyire az első három megye között található.

Külön köszönjük a Központi Statisztikai Hivatal, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhatóság szakembereinek, hogy elemzéseikkel segítettek bemutatni a megye gazdaságának teljesítményét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában