adományozók

2018.04.25. 08:00

Civil szervezeteknek gyűjtenek a fehérvári bankfiókban

Az egyik bank fehérvári fiókjában – egy alapítvány segítségével – civil szervezetek számára rendez gyűjtést.

B. Kiss László

A Vox Mirabilis kórus az egyik kedvezményezett

Forrás: FMH Archív

A MagNet Bank és a Civil Centrum Alapítvány között létrejött megállapodás eredményeként civil szervezetek számára indítanak – némileg rendhagyó formában – gyűjtést. A részletekről Orosz Csaba, a pénzintézet fehérvári fiókjának vezetője és Farnady Judit, az alapítvány ügyvezetője sajtótájékoztatón számolt be kedden.

A Vox Mirabilis kórus az egyik kedvezményezett
Forrás: FMH Archív

Az Évszak Szervezete elnevezésű program keretében a bank az ügyfelek figyelmét a társadalmi felelősségvállalás fontosságára hívja fel, és lehetőséget nyújt ennek gyakorlására. A program négy kedvezményezettje a kórusáról ismert Vox Mirabilis Kulturális Egyesület, a látássérültek szervezete, a LÁRKE, a hátrányos helyzetű fiatalokat támogató Szivárvány Törzs Egyesület, illetve a szélsőséges élethelyzetbe kerülteket megsegítő SOS Szolgálat Alapítvány. Mindegyik egyesület a maga „évszakában” perselyt helyez ki a bankfiókban, s az adományozók ajándékot is kapnak. A Vox Mirabilis egyesülettől például a kórus felvételeit tartalmazó CD-lemezt. A gyűjtés kiegészül a kedvezményezett civil szervezetek az alapítvány által történő fejlesztésével, a potenciális támogatókkal történő találkozással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában