Kárelhárítás

2023.02.04. 13:12

A Fejérvíz is folyamatosan hibaelhárításokról tájékoztatja a felhasználókat

Több problémával is küzdenek jelenleg a Fejérvíz Zrt. munkatársai.

HBL

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap (archív)

Mezőszilas településen a hálózati szivattyú meghibásodása miatt vízhiány várható - erről tájékoztatta szombat délelőtt a Fejérvíz Zrt. a felhasználókat. Mint írták, az ivóvizet a településen lajtos kocsiból biztosítják. "Kollégáink már a helyszínen dolgoznak és mindent megtesznek azért, hogy a hibát mielőbb elhárítsák."

Hantoson a telephelyen tapasztalt áramszünet miatt a háztartásokban víznyomás csökkenése tapasztalható. "Az áramszolgáltatóval felvettük a kapcsolatot, a hibaelhárítás folyamatban van." - írta ugyancsak közösségi oldalán a Fejérvíz Zrt.

Ugyanitt adnak hírt arról is, hogy Székesfehérváron a Batthyány utca 8. előtt a kollégáik hibaelhárítást végeznek a közüzemi ivóvíz hálózaton, ezért vízhiány várható. A hibaelhárítás forgalomkorlátozással, az útszakasz részleges lezárása mellett történik. A szolgáltatás várhatóan 15:00 óra környékére helyreáll.

Péntek este pedig Újbarokról mutattak egy fotót, ahol a szennyvízátemelőt kellett javítani: "már a belső rendszer is feltelt a sok szálas anyaggal" - írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában