Ingatlanbazár

2022.05.08. 11:30

Na ebbe a velencei luxus otthonba tényleg nehéz belekötni

399 millió forintért kínálják eladásra a most következő, elegáns velencei luxus ingatlant. Mi nem találtunk rajta fogást. És ön?

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Reprezentatív, praktikus, teljes komfortot biztosító tereprendezés, épület kivitelezés, modern és Bauhaus stílusjegyek ötvözésével, legkorszerűbb technológiák alkalmazásával. 

Velencén, a természet ölelésében, teljes panorámában, az autópályától néhány percre, csendes mellékutcában, 2020 év végére épült meg ez a 4 autóbeállóval, 2 autónak tágas garázzsal, teraszokkal körül ölelt 70 nm-es nappalival, 2 teljesértékű lakosztállyal, vendégszekcióval, borospincével, okosotthonnal, közösségi és kiszolgálóhelyiségekkel rendelkező, automatizált, fogyasztásoptimalizált igazán magas életérzést nyújtó, minőségi otthon. [...]

A jól átgondolt tervezést többek között a nappali 4 méteres belmagassága, a lakosztályok jó elkülönítése, saját, méretes fürdővel és gardróbbal ellátása, közösségi terek, a garázsból és konyhából is megközelíthető kamra létrehozása, panorámát maximálisan kihasználó fordított élettér kivitelezése és szinte minden helyiséghez tartozó óriási teraszkapcsolatok bizonyítják. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában