Ingatlanbazár

2022.03.06. 11:30

Lakás a fehérvári Csónakázó-tó mellett, negyed milliárdért!

A 132 nm alapterületű otthon frissen készült társasházban keresi-várja első tulajdonosát! Lássuk, mit kapunk ma Székesfehérváron 250 millióért!

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Most készült el ez az egyedi társasház a Csónakázó-tó mellett, melynek legkülönlegesebb lakása az első szinten lévő amerikai konyhás nappalis, 2 hálószobás luxus otthon, hatalmas több helyiségből elérhető erkéllyel. Ezt a lakást annak javaslom, aki egyedi, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő, igényes Natuzzi gyártmányú bútorokkal teljesen berendezett lakást keres a belváros közelében dupla teremgarázs parkolóhellyel.

 

Székesfehérvár belvárosától alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen megépített lakást választja a családja számára. A hatalmas erkély egyenesen a Csónakázó-tóra néz és semmi sem veheti el ezt a csodás panorámát. Ennél a lakásnál jelenleg nincs magasabb színvonalú eladó lakás Székesfehérváron.

 

A házat és benne ezt a lakást a legmagasabb műszaki szintű alapanyagokból építették. A fűtés korszerű, energiatakarékos, hőszivattyús padlófűtéssel van megoldva. A hűtés pedig hőszivattyús fal- illetve mennyezethűtéssel. Az ablakokon motoros zsalúziák gondoskodnak az árnyékolásról. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában