Frissen Fejérből

2022.03.24. 09:00

Átadták a fogyasztóvédelemért járó szakmai elismeréseket

Megvannak az idei év díjazottjai! Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért Székesfehérvár önkormányzatával együttműködve átadta szakmai díjait szerdán a Fehérvári Civil Központban.

Déri Brenda

Díjazók és díjazottak a fogyasztókért

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az idei immáron a nyolcadik alkalma volt a díjátadónak, mely keretén belül három kategóriában – gyártás, szolgáltatás, kereskedelem – keresték a város legjobb vállalkozásait, cégeit, amelyek mindig szem előtt tartották és tartják továbbra is a felelősségteljes, etikus piaci magatartást és a fogyasztói érdekeket. Idén gyártás kategóriában a Süti Cake Cukrászműhely részéről az alapító, Réger-Tropa Melinda vehette át az elismerést, szolgáltatás kategóriában a Pasa Kebab, Nagymama Konyhája képviseletében Pauer Tamás szakmai menedzser, kereskedelem kategóriában pedig az Öreghegyi gazdabolt részéről az üzletvezető, Szigetváriné Hegedűs Ágnes kapta meg a díjat. 
Az alapítvány elnöke, Németh László úgy fogalmazott, a kereskedelem lényege a jó szolgáltatás biztosítása. 
– Nagyon fontos, hogy elégedett vásárlók távozzanak az adott üzletből. A szolgáltatónak pedig elsősorban nem a profitszerzést kell figyelembe vennie, hanem az elégedett vásárlókat, mert ők visszatérnek és profitot termelnek – mondta. Majd Domokos Tamás, a Kodolányi János Egyetem Fejlesztő Szociológia Kutatótanszékének tanszékvezetője zárta beszédével a díjátadót, melyben visszaemlékezett 2012-es indulásukra, és hangsúlyozta: a példaértékű munka mindig elismerésre talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában