Frissen Fejérből

2022.02.08. 12:00

Támogatják a családokat Székesfehérváron

Közös sajtótájékoztatón beszélt a családi adóvisszatérítésről, a 25 év alattiak személyijövedelemadó-mentességéről és a 13. havi nyugdíj fontosságáról Törő Gábor és Vargha Tamás ország­gyűlési képviselő.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels

Törő Gábor és Vargha Tamás egyaránt hangsúlyozta, a február jól mutatja a kormány családpolitikáját, hiszen ebben a hónapban mindhárom említett kedvezmény és támogatás kiküldése elindul. 

– Országosan csaknem 2 millió szülő, míg Székesfehérváron mintegy 10 ezer család kapja vissza befizetett személyi jövedelemadót – emelte ki Vargha Tamás. Mint mondta, a családok támogatását is az teszi lehetővé, hogy az elmúlt éveket meghatározó világjárvány ellenére is Magyarország vissza tudta lendíteni a gazdaságát. 

– Gyurcsány Ferenc, a baloldal valódi vezetője, perverz újraelosztásnak nevezte a Fidesz-KDNP kormány családtámogatási rendszerét, nyíltan hadat üzenve tehát a családtámogatásoknak – tette hozzá Törő Gábor. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a kormány a családok támogatásában hisz, és nem akar újabb terheket a vállukra tenni, ellentétben a baloldallal, akik a 2009-es gazdasági világválság idején tették ezt. Mint mondta, a kormány továbbra is saját politikáját folytatja majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában