Frissen Fejérből

2021.11.10. 07:00

Szabadbattyán: Üzembemutató és fejlesztéspolitikai konzultáció

Az Inno Provement elnevezésű nemzetközi projektben együttműködő partnerek célja olyan innovációs pályázati konstrukciók fejlesztése, melyek a vállalkozói igények alapján megfelelnek az Ipar 4.0 stratégia által támasztott követelményeknek.

V. Varga József

Kovács Tamás vezérigazgató (b), Varga Zsolt alapító és Kovács Krisztina ügyvezető igazgató

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A nemzetközi delegáció tagjai azok az intézmények voltak, melyek saját hazájukban az Európai Unió támogatásával megvalósuló versenyképességi, illetve innovációs programok előkészítéséért és végrehajtásáért felelősek kormányzati szinten. Pályázati felhívások kidolgozásával, megjelentetésével, a beérkező támogatási kérelmek bírálatával és a nyertes pályázatok végrehajtásának ellenőrzésével, értékelésével foglalkoznak.

Kovács Tamás vezérigazgató (b), Varga Zsolt alapító és Kovács Krisztina ügyvezető igazgató
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A partnerek három vállalkozásnál tettek, tesznek látogatást hazánkban, olyanoknál, amelyek példaértékű munkát végeznek saját területükön, s más vállalatok számára mintául szolgálhatnak. Az üzleti, gazdasági küldöttséget Magyarország e területen felelős szervezete, a Pénzügyminisztérium gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkársága vezette. A vendégeket Kovács Krisztina ügyvezető igazgató köszöntötte, majd a LogSol Kft. tevékenységéről Kovács Tamás vezérigazgató adott tájékoztatást.

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Egyebek között elmondta: a társaság évek óta folyamatosan fejleszti termelési infrastruktúráját, gyártási folyamatait, kül- és belföldi piaci hálózatát és vállalati szervezetének rendszerét. A vezérigazgató beszámolt a cég szakpolitikával való kapcsolatáról, valamint a vállalati stratégiájukba illeszkedő projektfejlesztési folyamataikról. Fókuszba helyezve a kutatás-fejlesztés, a technológia- és termékfejlesztés, illetve az általános vállalati infrastruktúra területeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában