Frissen Fejérből

2021.09.24. 07:00

Mintaüzemet mutattak be Szabadbattyánban

A Modern mintaüzem program keretein belül mutatták be a szabadbattyáni gyárat, ami családi vállalkozásként működik.

Baráth Eszter

Kovács Tamás mutatta be vállalkozásuk működését a jelenlévőknek

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Modern mintaüzem programba olyan hazai műhelyeket, üzemeket és gyárakat vonnak be, amelyek példaértékűek saját területükön, ezáltal mintával szolgálhatnak más vállalkozások számára is. A szabadbattyáni üzem látogatása során a résztvevők megismerhették a vállalkozás működését, a jelenlévőkre vonatkozó GINOP pályázat feltételeit, elvárásait és rendszerét, valamint megtekinthették a mintaüzemben működő folyamatokat. Kovács Krisztina a szabadbattyáni székhelyű LogSol Kft. ügyvezető igazgatójaként köszöntötte a látogatásra érkezőket. Az ügyvezető elmesélte vállalkozásuk rövid történetét, ami a hallgatóságként jelen lévő vállalkozók számára is motivációként szolgálhat.

Kovács Tamás mutatta be vállalkozásuk működését a jelenlévőknek
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Sebestyén Csaba elmondta, a modern mintaüzem célja, hogy a jövőbe mutató technológiákat, a digitalizációt és az automatizációt minél szélesebb körben megismertesse. Mint mondta, erre azért is van szükség, mert a magyar kis- és középvállalkozások ezeken a területeken nem eléggé fejlettek. Sebestyén Csaba ismertette a GINOP 1.2.8 pályázattal kapcsolatos tudnivalókat, hiszen a programon részt vevők jelentős része olyan vállalkozó, aki érintett ezzel a fajta támogatással kapcsolatban.

A pályázatról szóló részletes tájékoztatást követően Kovács Tamás a LogSol Kft. vezetősége nevében mutatta be vállalkozásuk működését, felépülését, valamint azokat az irányelveket, amelyek mentén haladnak munkájuk során.

Az előadásokat követően a résztvevők körbejárhatták, megtekinthették a gyárat, ahol többek között a technológiával kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában