Szponzorált tartalom

2021.05.28. 13:06

Honnan tudhatjuk meg az Ötös lottó nyerőszámokat?

Az Ötös lottóval milliók teszik próbára a szerencséjüket minden héten. Nem is csoda, hiszen ez a Szerencsejáték Zrt. egyik legnépszerűbb játéka, ami a hatalmas nyereményeknek is köszönhető.

Forrás: Pixabay.com

Persze nem nyerhet mindenki milliárdokat, de bőven vannak, aki már megnyerték ezeket a fantasztikus nyereményeket. A jelenlegi nyeremény is egy milliárd felett van, így nem csoda, ha a nyeremények összegének növekedésével egyre többen váltan szelvényt. A számokat hetente sorsolják, és ha nem nyeri meg adott héten senki a főnyereményt, akkor a következő héten még nagyobb nyeremény ütheti a markunkat, persze csak akkor, ha a mi nyerőszámainkat húzzák ki.

Az Ötös lottó esetén öt számot kell kiválasztunk 90 számból, és ha mind az öt számot kihúzzák, akkor nyertünk, méghozzá nem is keveset. Nyerni persze már két találat estén is lehet szerényebb összegeket, de legalább a szelvényünk árát mindenképpen visszanyerjük. Aki most dönt úgy, hogy szerencsét próbál a játékkal nemcsak azt érdemes tudnia, hogy hogyan kell játszani, hanem hogy a nyerőszámokról hogyan is tud értesülni. Ennek rengeteg módja van, lássuk is, hogyan zajlik a sorsolás, és mit tegyünk, ha lemaradtunk róla.

Mikor és hogyan zajlik az Ötös lottó nyerőszámainak kihúzása?

Az Ötös lottó nyerőszámait minden héten, szombaton sorsolják. Ez élő adásban megy a Duna Tv SzerencseSzombat műsorában 18:45-től. A SzerencseSzombat egy zenés, szórakoztató sorsolási showműsor, melyet az év minden szombatján megnézhetünk. A műsorban a Joker és az Ötös lottó nyerőszámok kerülnek kisorsolásra, de ezen kívül a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói is fellépnek. A műsort persze nem feltétlen kell követnünk minden héten ahhoz, hogy megtudhassuk a heti nyerőszámokat.

Ha valamiért nem tudjuk, vagy nem akarjuk nézni a műsort, akkor bármikor máskor is utána nézhetünk a nyerőszámoknak. Egyrészt bemehetünk a lottózóba, ahonnan a szelvényeket szoktuk feladni, és megkérhetjük a lottózó munkatársait, hogy ellenőrizzék a szelvényeinket. A kisebb nyereményeinket azonnal ki is fizetik, milliós nyeremények esetén a szelvény hitelességét maga a Szerencsejáték Zrt. egyik, ezzel foglalkozó munkatársa ellenőrzi, és csak ezután történik kifizetés.

Hol nézhetjük meg a nyerőszámokat, ha lemaradtunk az élő adásról?

Persze az is előfordulhat, hogy nem megyünk a lottózó közelébe sem, mert online adjuk fel a szelvényeinket. Természetesen, ahogyan online szelvényvásárlásra van lehetőség, úgy a számok ellenőrzése is megtörténhet az interneten. Egyrészt a Szerencsejáték Zrt. honlapján, ahol nemcsak az Ötös lottó nyerőszámait nézhetjük meg, hanem azt is megtudhatjuk, hogy a kettes, hármas és négyes találatért mekkora összeget nyertünk, és a következő heti főnyereményt is megnézhetjük.

Emellett számos más oldalon is megtaláljuk ezt az információt, például a penzkalauz.hu oldalán is, ahol megtudhatjuk, hogy volt-e az adott héten telitalálatos szelvény, és ha igen, mennyit nyert a szerencsés játékos. Az Ötös lottó nyerőszámai minden héten szinte azonnal felkerülnek, így a sorsolást követően viszonylag hamar értesülhetünk róluk online is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában