szponzorált tartalom

2020.09.04. 10:41

Aldi akciós újság – heti vonzó ajánlatok, már online is

Az Aldi hetente, sőt, bizonyos ünnepi időszakokban akár néhány naponta is, új kedvezményekkel örvendeztet meg bennünket.

Ennek kétségtelen előnye, hogy így számos termék lehet akciós, folyamatos a körforgás és gyakran kerülnek szimpatikus szezonális ajánlatok is a körbe. Hátránya viszont, hogy szinte állandóan készenlétben kell lennünk, figyelnünk kell az akciós kiadványok újdonságait. Ma már azonban ennek nem kell semmilyen kényelmetlenséget jelentenie, hiszen az internet világában már nem kell keresgélni, hogy bedobták-e a sajtóterméket a postaládánkba.

Elindult ugyanis egy nagyszerű kezdeményezés, amelyiknek az a célja, hogy az összes akciós újságot elérhetővé tegye az interneten keresztül, digitális formátumban. Az Akcióleső.hu weboldalon az Aldi akciós újság mellett számos üzlet akciós szóróanyagai is megtalálhatók. Így mindannyian naprakészek lehetünk az Aldi és a hozzá hasonló üzletek gyakran frissülő ajánlataiból. Nemcsak az élelmiszerboltok akcióira érdemes így vadászni, hiszen számos drogéria, ruhaüzlet, patika, műszaki cikk áruház és más hasonló, akár eddig nem is ismert bolt kínálatával is megismerkedhetünk így, illetve a spórolósra, takarékoskodásra is új lehetőségeink nyílnak.

Ma már ráadásul nagyítót sem kell használnunk, hiszen a digitalizált kiadványok könnyedén ki is nagyíthatók a számítógép vagy a telefon jóvoltából, a feliratok pedig így is olvashatók maradnak. Így tehát könnyedén összeállíthatjuk a megszokott bevásárlólistánkat. Külön listázva is megtalálhatjuk az akciós termékeket, így még inkább könnyebb lesz eldöntenünk, hogy mit is szeretnénk megvenni. Célszerű ezt a listát is átböngészni, hiszen olyan ajánlatokra is bukkanhatunk itt, amelyek egyébként az akciós szóróanyagban nem feltétlenül szerepelnek, így még inkább céltudatosan vásárolhatunk.

Keresd ki te is a legújabb Aldi akciós újságot az Akciólesőn és csapj le a legjobb ajánlatokra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában