aggregátorok gyártói

2019.05.23. 07:05

Új gyártócsarnokot avattak Szabadbattyánban, ezer négyzetméteren

Új gyártócsarnokot avattak szerdán a LogSol Kft. szabadbattyáni telephelyén, és egyúttal innovációs show-ra, valamint az Indonéziába szállítandó berendezésük tesztbemutatójára invitálták vendégeiket.

V. Varga József

Ezer négyzetméteres a szerdán átadott csarnok Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Amint Varga Zsolt vezérigazgató elmondta lapunknak: cégük hazai tulajdonú kisvállalatként 17 éve elkötelezett a minőségi magyar termékek előállítása iránt. Szünetmentes megoldások fejlesztésével foglalkoznak, s mára az aggregátorok gyártása révén közép-európai régiós szinten is meghatározó szereplővé váltak. Büszkék arra, hogy Indonéziában harminchat helyszínen az általuk gyártott aggregátorok biztosítják a vízellátáshoz szükséges villamos energiát.

Ezer négyzetméteres a szerdán átadott csarnok
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A most átadott 1000 négyzetméteres gyártócsarnok a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával, 195 millió forint összköltségű pályázatból valósult meg. A gyártó­bázison a világ élvonalához tartozó MAAG márkájú ipari aggregátoruk gyártását fejlesztik tovább. A köszöntőket a nemzeti színű szalag átvágása követte, a korszerű csarnokot Suha György, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa, Polyák István, Szabadbattyán polgármestere és Kovács Krisztina, a társaság ügyvezető igazgatója avatta fel.

A Világbank elemzése alapján Magyarország a magas technikai szintű termékek exportarány mutatójában a világ 10. legeredményesebb országa. Hisznek abban, hogy e sikerterületen emelhető a magyar tulajdonosú cégek, így a LogSol Kft. teljesítményének aránya. Elhangzott: az idén megkezdik az új 520 négyzetméteres nyitott raktárcsarnokuk építését.

A cég legújabb fejlesztéseit, köztük a második generációs ipari hegesztőrobot működését Varga Zsolt mutatta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában