Hirdetés

2019.02.19. 14:22

Közmunkásként van lehetőség személyi kölcsönre?

Közmunkásként hitelt felvenni nem egyszerű dolog, több okból sem. Sajnos a közmunkások javadalmazása nem éri el a minimálbért, így a legtöbb banknál nem igényelhetnek személyi kölcsönt. Szerencsére mégsem kell lemondaniuk arról, hogy megvalósítsák azokat a céljaikat, amiket hitel igénylése nélkül nem tudnának, hiszen van néhány pénzintézet, ahol a minimálisan elvárt jövedelem alacsonyabb!

Olvass tovább itt a személyi kölcsönökkel kapcsolatosan, kattints ide!

A Budapest Bank Hűség Hitelének igényléséhez 70.000 forintos nettó jövedelemre van szükség, legalább fél éves munkaviszonnyal. Ezt a jelenlegi átlag közmunkás-bérrel nem lehet felvenni, de folyamatos munkaviszonyban álló, szakképzettséggel rendelkező közmunkásként már van esély a hitelszerződés megkötésére.

A Sberbank Fair Expressz személyi kölcsönéhez három hónapos munkaviszony szükséges, és elegendő a 68.000 forintos nettó jövedelem is, így ezt is csak a garantált közfoglalkoztatási bérrel rendelkezők vehetik fel. Amennyiben szeretnéd elindítani hitelkérelmedet, akkor itt teheted meg.

Átlag közmunkásként a Cetelem Bank Saját Ritmus személyi kölcsöne lehet a megoldás, hiszen itt nincs meghatározva a minimálisan elvárt havi nettó jövedelem, viszont a hitelbírálatnál az alacsony bért kedvezőtlenebbül bírálják el, tehát a Cetelem Banknál sem biztos a hitelfelvétel.

Egy dolgot fontos még megemlíteni, ez pedig az adósságfék-szabályozás, ami kimondja, hogy a törlesztőrészlet nem lehet magasabb, mint a jövedelem fele, illetve havi 400.000 forint felett a 60%-a Közmunkásként az utóbbi nem mérvadó, viszont az 50%-os limit mindenképp, ami egyben meg fogja határozni a felvehető hitelösszeg maximumát, illetve a minimális futamidőt is. Ha tehát közmunkásként hitelt szeretnénk felvenni, ezt is fontos figyelembe vennünk!

Te is közmunkásként dolgozol, és személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Jelenleg a fenti három opció közül választhatsz, de ha ezek nem megfelelőek, látogass vissza időnként az oldalunkra, hiszen meglehet, hogy hamarosan egy újabb pénzintézet csatlakozik azok köréhez, akik az alacsony jövedelműek számára is biztosítanak hitellehetőségeket! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában