Angyalok üzenete talán

2024.07.10. 14:00

Egy 102 éves hölgyet ünnepel családja és Pusztavám

A település legidősebb lakója július 8-án lett 102 éves. A hölgyet nem csak nagy családja, de a település közössége is ünnepli.

Palocsai Jenő

Forrás: A család

Egyes vélemények szerint a 102-es számhoz olyan angyali üzenet tartozik, hogy Isten és az Egyetemes Bölcsesség fennköltté teszi gondolataidat és segít megőrizni a hitedet, kigyógyítva mindenkit a kételyeiből.

Hogy az angyalok üzentek-e vagy sem, nem tudjuk, de Fahrner Istvánné, 1922-ben született és július 8-án lett 102 éves. A számtalan helyen dolgozó, sosem pihenő négy gyermekes Fahrner Istvánné volt cseléd, járt napszámba földekre, szőlőkbe, erdészethez. Barátnőjével, Gombás Ferencnével közösen ünnepelték hogy 100 évesek lehettek, együtt. Sajnos a közös ünnep után nem sokkal a barátnő elhunyt.

Erzsi nénit megtartotta a jó Isten, így most négy gyermeke, hét unokája, tizennégy dédunokája és három ükunokája ünnepli e jeles napon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában